Diensten

Home » Over AIpunt » Diensten

Naast een interessante website vol content, blogs en nieuwsartikelen over kunstmatige intelligentie, bieden we nog meer diensten op het gebied van AI. Wilt u op een persoonlijkere manier kennismaken met kunstmatige intelligentie, bent u geïnteresseerd in de mogelijke toepassing van AI in uw bedrijf of wilt u uw medewerkers laten bijspijkeren over de nieuwste innovaties op dit gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

AI Trainingen en presentaties op maat

Bent u geïnteresseerd in de toepassing van kunstmatige intelligentie in uw bedrijf? Wij bieden persoonlijke cursussen aan over de opkomst van AI, ChatGPT of de toekomst van kunstmatige intelligentie. Deze worden speciaal aangepast naar uw behoeften en interesses. Ze kunnen de vorm hebben van een presentatie, of een meer interactief karakter krijgen als training. Wij zorgen ervoor dat uw personeel kennismaakt met AI en enthousiast achterblijft!

AI Implementatietrajecten

Bent u al overtuigd van de kracht van AI en wilt u AI-tools in uw bedrijf implementeren? Dat kan ingewikkeld zijn. Er bestaan eindeloos veel mogelijke toepassingen van kunstmatige intelligentie, allemaal met hun eigen regels, voordelen en beperkingen. Wij zijn uw redding in nood! Met onze uitgebreide implementatietrajecten wordt u ondersteund bij het integreren van gepaste AI-tools binnen uw bedrijf. Past een chatbot bij uw webshop? Heeft u iets aan de hulp van AI op het gebied van concurrentie- of marktanalyse? Welk programma kunt u het beste gebruiken om webteksten te genereren? Wij zoeken het voor u uit.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wilt u meer over ons weten? Neem dan vooral contact met ons op via info@aipunt.nl!

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023