Auto Seduction AI
3.5/5

Auto Seduction AI

Optimaliseer jouw dating-profiel en genereer reacties op een profielfoto of bericht met Auto Seduction AI. Met deze AI tool kun je tot wel 4 dates per week krijgen. 

Home » Auto Seduction AI

AI heeft voor alle online problemen een oplossing, zo ook voor online daten. Auto Seduction AI is de ideale tool om je te helpen bij het vinden van jouw online match. Het maakt gebruik van verschillende modellen, waaronder ChatGPT. Denk hierbij aan een bio of een antwoord in een conversatie.

Pros
 • In het begin gratis
 • Unieke AI tool voor dating
 • Beschikbaar in meerdere talen
 • Veel mogelijkheden voor optimalisatie van jouw datingprofiel
 • Leuk om mee te experimenteren
Cons
 • Abonnement nodig
 • Antwoorden zijn redelijk cliche
 • Reacties vooral gebaseerd op uiterlijk

Voor wie?

Wanneer je veel online aan het daten bent en je profiel wilt optimaliseren, is Auto Seduction AI de ideale tool. Het is bedoeld voor mensen die niet tevreden zijn met hun datingprofiel en voor mensen die niet goed weten hoe ze een online gesprek moeten starten met een onbekende. Auto Seduction AI is leuk om mee te experimenteren en zo te kijken wat het je oplevert.

Hoe werkt het? 

 1. Ga naar https://autoseductionai.com/ 
 2. Klik op Get Started for Free.
 3. Maak je account aan.
 4. Start direct en experimenteer totdat je credits op zijn.
Foto gemaakt met Let’s Enhance

De mogelijkheden

Auto Seduction AI heeft verschillende mogelijkheden. Zo kun je een bio laten genereren voor jouw datingprofiel. Vul simpelweg jouw karaktereigenschappen en hobby’s in en je krijgt verschillende zinnen die je kan gebruiken voor je bio. 

Heb je moeite met het verzinnen van een openingszin op Tinder? Ook dan kun je terecht bij Auto Seduction AI. Onder het kopje ‘Icebreaker’ upload je de profielfoto van de persoon met wie je aan het daten bent. Op basis van deze profielfoto genereert Auto Seduction AI openingszinnen die je kunt gebruiken bij deze persoon. 

Ook wanneer het gesprek al een tijdje aan de gang is, maar je niet weet wat je moet zeggen, gebruik je de Reply optie van Auto Seduction AI. Hier upload je een screenshot of plak je de tekst van je conversatie. Er worden reacties gegenereerd die je kunt gebruiken om het gesprek voort te zetten. Dit is ook mogelijk voor seksueel getinte conversaties. Dit vind je onder het kopje ‘hot’.

Auto Seduction AI is naast het Engels te gebruiken in het Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch en Hindi. In het begin is Auto Seduction AI gratis. Dit is ideaal om te experimenteren met deze AI tool. Ten slotte is er een handboek beschikbaar bij elke optie. Hierin staan tips om jouw online dating-profiel te optimaliseren. 

Abonnement

Met een abonnement laat je een onbeperkt aantal berichten genereren. Ook heb je toegang tot alle functies van Auto Seduction AI. Een abonnement kost $5 per maand bij een jaarabonnement of $12 per maand bij een maandabonnement.

Beperkingen

Auto Seduction AI is een betaalde tool. Met de gratis versie kun je slechts een paar zoekopdrachten uitvoeren. Het aanschaffen van een abonnement is dus noodzakelijk wanneer je deze tool echt goed wil leren kennen. Ook is deze tool vooral gericht op mannen. Bij het kopje ‘icebreaker’ staat: upload a picture of a girl. Het is wel mogelijk om een foto van een man te uploaden en een aantal van de gegenereerde berichten is gericht op de foto van deze man. Toch zijn er een aantal gegenereerde berichten waaruit blijkt dat het systeem denkt dat het een vrouw is. Dit zijn kleine dingen, maar houd hier rekening mee. 

De resultaten

Tijdens het testen van Auto Seduction AI, is ons opgevallen dat de antwoorden redelijk cliché zijn. De resultaten voor de bio teksten, zijn niet heel origineel. Niet heel gek aangezien er gebruik wordt gemaakt van de database van onder andere ChatGPT. Verder gaan de resultaten van de ijsbrekers vooral over het uiterlijk van de persoon. Dit kan werken, maar niet iedereen waardeert dit. Houd daarom altijd rekening met de persoon met wie je chat en neem de resultaten van Auto Seduction AI niet letterlijk over. 

Auto Seduction AI is een interessante tool om je te helpen met jouw online datingprofiel. Het biedt verschillende mogelijkheden om jouw profiel te optimaliseren. Ondanks de beperkingen is het een leuke tool om mee te experimenteren. Wil je het maximale uit jouw datingprofiel halen? Ga dan voor een betaald abonnement. 

Auto Seduction AI Details

Software
4.0
Gebruiksgemak
3.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Opties
3.0
Output
3.5 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Auto Seduction AI
3.5/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023