BaiRBIE
3.8/5

BaiRBIE

Met deze AI tool transformeer je jezelf in een echte Barbie of Ken. Upload je foto en bekijk hoe jij eruitziet.

Home » BaiRBIE

Barbie is dit jaar veel in het nieuws geweest. Dit is grotendeels te danken aan de razendpopulaire film over Barbie, maar dit is niet het enige nieuws rondom Barbie. In de lente van dit jaar kwam er namelijk een AI tool genaamd BaiRBie online. Met deze tool kan iedereen zich omtoveren tot Barbie of Ken.

Pros
 • Jouw eigen Barbie of Ken samenstellen
 • Gratis experimenteren
 • Leuk om te proberen met vrienden
Cons
 • Geen nuttige AI tool
 • Betalen voor foto zonder watermerk
 • Maximaal 5 foto’s per 7 uur genereren
 • Niet heel veilig

Voor wie?

Bairbie is een leuke AI tool voor mensen die willen weten hoe zij er uit zouden zien als Barbie of Ken. Het is bedoeld voor jezelf of om een vriend of vriendin om te toveren als Barbie of Ken voor de grap. Neem deze tool dus niet al te serieus.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://www.bairbie.me/.
 2. Kies of je eruit wil zien als Barbie of Ken.
 3. Kies de haarkleur, huidskleur en afkomst van jouw Barbie of Ken.
 4. Upload een foto van jezelf. 
 5. Vul je e-mailadres in. 
 6. Klik op “Make My BairBIE” en wacht op het resultaat.
 7. Jouw resultaat is direct zichtbaar en je ontvangt hem ook in je mailbox. 

De mogelijkheden

Naast de opties om jouw BaiRBIE foto aan te passen op basis van het uiterlijk kun je ook de achtergrond van jouw foto instellen. Je hebt de keuze uit: Fancy, Beach, Lower East Side en Space. Deze vind je onderaan de hoofdpagina. Kies jouw locatie en vul daarna de overige opties in. 

Barbie

Beperkingen

De grootste beperking van BaiRBIE is dat het een AI tool is waar je in principe niks aan hebt. Het is leuk en grappig om een paar keer te gebruiken met vrienden, maar voor de rest is het nutteloos. 

Wanneer je een foto gratis wil downloaden, zal er een watermerk te zien zijn in het midden van jouw foto. Wil je je foto downloaden zonder watermerk? Dan betaal je $1,99 per foto. 

Daarnaast kun je om de 7 uur slechts 5 foto’s laten genereren. Dit is niet erg wanneer je BaiRBIE met maximaal 5 mensen gebruikt, maar wil je deze tool uitproberen op 10 mensen? Dan zul je moeten wachten. Wel is het mogelijk om $1.98 te betalen voor het genereren van 5 foto’s. 

Bovendien is de veiligheid van BaiRBIE een probleem. Wanneer je een foto van jezelf uploadt, weet je niet wat ermee gebeurt. Ook kun je je afvragen of het verstandig is om je persoonlijke gegevens in te vullen op een website waarbij je slechts een foto van jezelf als Barbie of Ken kan creëren. Lees daarom goed de Algemene Voorwaarden voordat je een tool gebruikt. Heb je hier geen zin in? Gebruik dan een tool waar je niks aan hebt, niks. 

AI kan bepaalde tijdrovende taken overnemen. BaiRBIE is niet zo’n AI tool. Het is een grappige tool om eens te testen met vrienden of collega’s. De meeste mensen zullen niks hebben aan BaiRBIE. Vanwege de veiligheidsrisico’s is het dan ook verstandig om deze tool niet te gebruiken wanneer je het niet echt nodig hebt. 

BaiRBIE Details

Software
5.0
Gebruiksgemak
4.0
Prijs/Kwaliteit
3.0
Opties
3.0
Output
3.8 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

BaiRBIE
3.8/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023