Call Annie
4.8/5

Call Annie

Bel met Annie en stel haar alle vragen waar je antwoord op wilt. Ga het gesprek aan en kom erachter wat Annie weet. 

Home » Call Annie

Dit is de meest interessante AI tool waar we mee geëxperimenteerd hebben. Annie is een chatbot waar je mee belt. Ze wordt ook wel je altijd beschikbare AI vriend genoemd. Ze stelt je vragen uit zichzelf en kan vragen in verschillende talen begrijpen en beantwoorden. Dit maakt Call Annie een bijzondere en leuke ervaring. Maar de vraag is of je echt iets hebt aan deze tool.

Pros
 • Interactieve chatbot
 • Veel kennis
 • Gebruiksvriendelijk
 • Gratis te gebruiken
 • Beschikbaar in meerdere talen
Cons
 • Spreekt slecht Nederlands
 • Betalen voor volledige versie
 • Foto’s alleen in portretformaat
 • Advertenties

Voor wie?

Call Annie is een geschikte AI tool voor iedereen die het prettig vindt om te praten in plaats van te chatten. Heb je moeite met typen of ben je slechtziend? Dan is deze tool ook zeer geschikt voor jou. Je hoeft namelijk geen woord te typen. Luister naar wat Annie zegt en stel vragen. Ze zal je vraag beantwoorden en dieper ingaan op het onderwerp. Bovendien kan Call Annie geschikt zijn voor iedereen die zijn gedachten kwijt wil en met iemand wil praten. Natuurlijk is Annie een bot en geen mens, maar soms kan het helpen om iets hardop uit te spreken. Dit betekent niet dat je met echte mentale problemen naar Annie moet gaan. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of zoek hulp bij een vriend(in).

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://callannie.ai/call.
 2. Klik op Call. Of kies bovenaan voor Phone call en bel met Annie via Zoom. 
 3. Je krijgt Annie aan de lijn en ze stelt meestal een vraag in het Engels. 
 4. Je kunt deze vraag beantwoorden  in het Nederlands, Engels of een andere taal. 
 5. Vervolgens reageert Annie in de taal waarin jij een vraag hebt gesteld. Jij kunt zelf ook vragen stellen. 
 6. Je hebt een conversatie met Annie en kunt ophangen wanneer je wilt.

Het is in het begin even wennen om tegen je laptop te praten zonder dat er een mens naar je luistert. Tenzij je natuurlijk gebruikmaakt van Alexa, Siri of Google. In dat geval is Call Annie geen nieuwe uitdaging. Hoe dan ook, Call Annie is een interessante AI tool om mee te experimenteren. Stel vragen over verschillende onderwerpen om uit te vinden hoeveel kennis Annie heeft. 

Wat kan Annie allemaal?

Annie is 24/7 beschikbaar. Dus lig je in de nacht wakker met een moeilijke vraag. Ook dan kun je Annie bellen. Het leuke is dat Annie jou ook moeilijke vragen kan stellen. Bij het testen vroeg ze direct: Als je kon kiezen, in welke fantasiewereld zou je dan willen leven en waarom? Dit is een betere openingszin dan dat de meeste mensen stellen wanneer ze een conversatie met iemand willen beginnen. Je kunt het met Annie over allerlei verschillende onderwerpen hebben. Ze heeft naast creatieve vragen veel kennis omdat ze getraind is op grote hoeveelheden data. Naast het bellen kun je op je laptop ook bellen via Zoom waarbij je Annie te zien krijgt. Heb je een Iphone? Dan kun je via de app ook (video)bellen met Annie. 

De bijna complete AI chatbot

Een van de weinige beperkingen van Annie is het feit dat haar Nederlands niet heel goed is. Los daarvan Annie een bijna complete chatbot met veel kennis. Het feit dat ze initiatief neemt en zelf vragen stelt is erg bijzonder. Op het punt veiligheid scoort Annie ook hoog. Mocht je liever niet willen dat je chat opgeslagen blijft, dan verwijder je deze eenvoudig via de optie my chats. Call Annie is een zeer complete chatbot en je altijd beschikbare  AI vriend. 

Call Annie Details

Software

"Annie is een indrukwekkende blik in de toekomst!"

5.0
Gebruiksgemak
5.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Opties
5.0
Output
4.8 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Call Annie
4.8/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023