FakeYou
3.5/5

FakeYou

Creëer deepfake video's en audio fragmenten met de stemmen van bekende mensen. 

Home » FakeYou

Deep Fakes zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Vooral bekende mensen krijgen hiermee te maken. Met de AI tool FakeYou, maak je gemakkelijk je eigen Deep Fakes en laat je bekende mensen de door jou ingevoerde tekst zeggen. Een interessante tool om mee te experimenteren.

Pros
  • Veel mogelijkheden
  • Gratis versie beschikbaar
  • Leuke tool om mee te experimenteren
Cons
  • Niet hele realistische resultaten
  • Abonnement nodig voor uitgebreide versie
  • Niet geschikt voor serieus/professioneel gebruik
Fake You
Afbeelding is gemaakt door Dall-E 3

Voor wie?

FakeYou is een leuke AI tool waarmee het maken van Deep Fakes toegankelijk wordt. Het is geschikt voor iedereen die een eigen Deep Fake wil maken zonder dat hier veel kennis en vaardigheid voor nodig is. Ook voor een verjaardag of grap met vrienden is Fake You een leuke tool. Het is niet bedoeld voor iemand die zeer geloofwaardige Deep Fakes wil maken.

Hoe werkt FakeYou?

  1. Ga naar https://fakeyou.com/.
  2. Maak een account aan en log in. 
  3. Kies “Text to speech”, “Voice to voice” of “Face Animator. 
  4. Start direct met het genereren van interessante resultaten. 

De mogelijkheden

FakeYou heeft diverse mogelijkheden om iemand de door jou gekozen tekst te laten zeggen. De makkelijkste manier is Text to Speech. Hierbij typ je jouw tekst in en selecteer je een van de vele stemmen van bekende mensen. Je audio wordt binnen no-time gegenereerd. Ook zijn er meerdere stemmen van dezelfde persoon beschikbaar en bij elke stem staat een beoordeling van 0 tot en met 5. Zo zie je welke stem het meest lijkt op de echte stem van deze bekende persoon. 

Verder is er de Voice to Voice optie, hiermee spreek je zelf een tekst in en laat deze tekst vervolgens uitspreken door de door jou gekozen persoon. De laatste optie is Face Animator waarmee je een foto kunt uploaden van iemand en een audio fragment kunt uploaden. FakeYou combineert de foto met de audio waardoor je een daadwerkelijke Deep Fake creëert. Bij de Voice to Voice feature kun je semitone en de Pitch Control instellen. 

Wanneer je de Face Animator gebruikt, kun je onder andere de grootte van de video instellen. Dit zijn extra features die je meestal niet hoeft te gebruiken, maar het is altijd leuk om te experimenteren zodat je zeker weet dat je de beste resultaten krijgt. 

Abonnementen

Plus

Met een Plus abonnement kun je een ongelimiteerd aantal audioberichten en video’s laten genereren. De generatie van deze berichten heeft een normale snelheid. Bij de tekst- naar audio-optie heb je recht op maximaal 30 seconden audio. Bij de audio- naar audio-optie kun je maximaal 4 minuten audio laten genereren. En met de Wav2Lip optie kun je maximaal 1 minuut aan audio krijgen. Met deze laatste optie maak je een realistischere Deep Fake dan met de normale Face to Animator optie. Dit abonnement kost $7,- per maand. 

Pro 

Het Pro abonnement geeft je tot 1 minuut aan tekst naar audioberichten. Je kunt een ongelimiteerd aantal video’s en audiofragmenten laten genereren. Je video’s zijn maximaal 5 minuten lang. Met de Wav2Lip optie kun je nu 2 minuten lange video’s laten genereren. Met dit abonnement genereer je al je berichten sneller dan bij het Plus abonnement. Ten slotte heb je zowel bij de tekst- naar audio-optie als bij de audio- naar audio-optie de mogelijkheid om eigen modellen te uploaden. Het Pro abonnement kost $15,- per maand.

Elite

Het Elite abonnement kost $25,- per maand en is daarmee het duurste en meest uitgebreide abonnement van FakeYou. Zo heb je bij de tekst to speech optie recht op 2 minuten aan audio. Bij de Voice to voice optie zit er geen limiet op de tijd en kun je dus onbeperkt lange audioberichten laten genereren. Ook bij dit abonnement maak je video’s van maximaal 2 minuten met de Wav2Lip optie. Je genereert al je berichten het snelst met het Elite abonnement. Naast het uploaden van eigen modellen, kun je met dit abonnement deze modellen delen met anderen. Bovendien maak je gebruik van commerciële stemmen van FakeYou.  

Beperkingen

Het laten genereren van de video duurde erg lang. Ook zijn zowel de video’s als de audiofragmenten erg kort wanneer je de gratis versie van Fake You gebruikt. Om meer te experimenteren zul je een abonnement moeten aanschaffen.

De resultaten

Om te zien of de resultaten een beetje goed zijn, hebben wij FakeYou zelf uitgeprobeerd. Voor de onderstaande video hebben we een met Let’s Enhance gegenereerde foto van een man geüpload. Daarnaast hebben we de stem van rapper Snoop Dogg geselecteerd. Dit is een interessante combinatie. Bekijk de onderstaande video voor het resultaat. 

Een video gemaakt met Fake You met een met Let’s Enhance gegenereerde foto en de stem van Snoop Dogg.

Zoals je kan zien is de video niet heel realistisch. Dit kan komen doordat de foto niet van een echt persoon is, maar er kan nog veel verbeterd worden aan de resultaten van de Face Animator van FakeYou. In onze ervaring werken de Tekst to Speech en de Voice to Voice opties beter omdat deze features alleen werken met audio. 

FakeYou is een leuke AI tool om mee te experimenteren. De resultaten verschillen heel erg: soms zijn ze erg realistisch, andere keren wat minder. Het voordeel is dat je bij het kiezen van een stem een rating ziet. Zo weet je direct welke stemmen het meest realistisch zijn. De resultaten zijn niet geloofwaardig genoeg om mensen mee in de maling te nemen of de wereld te laten geloven dat een bekend persoon iets raars heeft gezegd. Wanneer je het maximale uit FakeYou wilt halen, dan is een abonnement aan te raden maar dit is niet noodzakelijk wanneer je slechts wil experimenteren. 

FakeYou Details

Software
4.0
Gebruiksgemak
3.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Opties
3.0
Output
3.5 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

FakeYou
3.5/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023