Onlycoms
4.3/5

Onlycoms

Vul een korte beschrijving van je website in en ontvang snel alle beschikbare domeinnamen eindigend op '.com' voor jouw website.
Home » Onlycoms

Wanneer je een website nodig hebt, is het kiezen van een goede domeinnaam belangrijk. Veel domeinnamen zijn al bezet of alleen nog maar beschikbaar wanneer deze eindigen op ‘.org’ of ‘.info.’ De domeinnamen met ‘.com’ zijn natuurlijk het populairst. Toch is het mogelijk om een goede domeinnaam voor jouw website te vinden die eindigt op ‘.com’ met Onlycoms. Deze AI tool vindt in no-time de beschikbare ‘.com’ domeinnamen van jouw branche. Zo weet je direct of er een geschikte domeinnaam voor jou tussen zit.

Pros
 • Gratis te gebruiken
 • Gebruiksvriendelijk
 • Vind snel een domeinnaam eindigend op‘.com’
 • Te gebruiken met ChatGPT 4
Cons
 • Alleen Engelse domeinnamen beschikbaar
 • Neemt beschrijving erg letterlijk
 • Kleine bugs
Onlycoms AI tool
Afbeelding gemaakt met Dall-E 3

Voor wie?

Onlycoms is de ideale AI tool voor iedereen die een domeinnaam eindigend op ‘.com’ zoekt voor zijn of haar website. Deze tool is geschikt voor websites van particulieren en bedrijven. Het maakt niet uit om wat voor soort website het gaat. Wel is het belangrijk om te vermelden dat de domeinnamen alleen beschikbaar zijn in het Engels. Voor Nederlandstalige websites is deze tool dus niet geschikt. 

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://onlycoms.com/.
 2. Beschrijf je website in een paar zinnen. Dit kan ook in het Nederlands.
 3. Klik op: ‘Find Available Domains.’
 4. Bekijk de resultaten.
 5. Klik onderaan op: ‘More results’ om meer domeinnamen te zien. 
 6. Kies je domeinnaam en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. 
 7. Voeg extra opties zoals een business e-mail of webhosting toe.
 8. Jouw nieuwe domeinnaam is een feit!

De mogelijkheden

Je hoeft slechts een beschrijving te geven van je website en je ontvangt een groot aantal domeinnamen eindigend op ‘.com’. Ook kun je Onlycoms gebruiken in ChatGPT 4. Onderaan de homepagina klik je op: ‘Use in ChatGPT plus.’ Dan word je doorgestuurd naar ChatGPT en vul je hier je website beschrijving in. Onlycoms genereert vervolgens de beschikbare domeinnamen voor je in ChatGPT. Naast het invoeren van een beschrijving van je website kun je op de homepagina ook een random prompt invoeren. Klik hiervoor op ‘random idea.’ Onlycoms vult een random prompt in en wanneer je klikt op ‘Find Available Domains’ krijg je domeinnamen op basis van deze random prompt. Dit is vooral bedoeld om inspiratie op te doen. 

Beperkingen

Met Onlycoms vind je alleen Engelstalige domeinnamen. Deze tool is dus niet geschikt voor je Nederlandse website. Tijdens het testen van deze tool kwamen we erachter dat de ingevoerde beschrijving redelijk letterlijk wordt vertaald naar de domeinnaam. We geven je hier een voorbeeld van. We hebben beschreven dat we een domeinnaam nodig hebben voor een bedrijf dat de SEO en vindbaarheid van bedrijven op Google verbetert.

Onlycoms resultaten
Bron: https://onlycoms.com/

Zoals je ziet, is de beschrijving vrijwel letterlijk overgenomen. Om dit te voorkomen kun je je bedrijfsnaam invullen in de beschrijving. Toen we dit deden was deze verwerkt in de domeinnamen. Ten slotte is er soms een kleine bug waardoor er in eerste instantie geen resultaten te zien zijn. Wanneer je dan op ‘See More’ klikt, verschijnen er wel resultaten. Wanneer er dan alsnog geen resultaten te zien zijn, is het verstandig om je beschrijving aan te passen. 

Onlycoms is een handige AI tool voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een domeinnaam die eindigt op ‘.com.’ Deze tool is gratis en eenvoudig te gebruiken. Heb je ChatGPT 4? Dan kun je jouw domeinnaam met Onlycoms vinden via ChatGPT. Let er op dat de tool geen Nederlandstalige domeinnamen kan vinden. Bovendien moet je beschrijving goed in elkaar zitten om jouw ideale domeinnaam te vinden. Probeer het eens uit en kijk of er een domeinnaam voor jouw website bij zit.

Onlycoms Details

Ruime keuze uit beschikbare domeinnamen eindigend op '.com' voor jouw website.
5.0
Gebruiksgemak
5.0
Prijs/Kwaliteit
3.0
Opties
4.0
Output
4.3 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Onlycoms
4.3/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023