Sleak
4.0/5

Sleak

Met Sleak creëer je een chatbot en laat je deze eenvoudig installeren op jouw website. Zo wordt jouw website gebruiksvriendelijker en kunnen klanten 24/7 antwoord krijgen op al hun vragen.
Home » Sleak

Heb jij je eigen website en wil je jouw bezoekers sneller helpen? Dan biedt Sleak uitkomst. Deze tool biedt een chatbot die antwoorden geeft op vragen van je klanten. Met Sleak stel je eenvoudig een chatbot samen en installeer je deze direct op jouw website.

Pros
 • 24/7 beschikbaar
 • Gratis proefperiode van 14 dagen
 • Inzicht in chat data
 • Makkelijk opzetten en laten installeren
 • Geschikt voor elke website
Cons
 • Prijzig
 • Antwoorden zijn redelijk standaard

Voor wie?

Sleak is een interessante AI tool voor ondernemers en bedrijven die het maximale uit hun website willen halen. Hoewel Sleak interessant is voor elk bedrijf, zijn kleine bedrijven de belangrijkste doelgroep. Sleak draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van je website en geeft je waardevolle inzichten in klantgedrag. Hier hebben vooral kleine bedrijven baat bij omdat zij vaak een kleiner budget hebben voor klantonderzoek. Sleak is een aanrader voor iedere ondernemer die zijn of haar website wil optimaliseren. 

Hoe werkt het? 

 1. Ga naar de website van Sleak.
 2. Maak een account aan met je zakelijke e-mailadres. 
 3. Vul je bedrijfsnaam en de link van je website in. 
 4. Bevestig je e-mailadres via de toegestuurde e-mail. 
 5. Log in en stel jouw chatbot naar wens in. 
 6. Upload teksten, handleidingen en FAQ’s naar je dashboard.
 7. De Sleak-experts installeren jouw chatbot op je website. 
 8. Jouw chatbot staat dezelfde dag nog op je website.

Om de klant van accurate informatie te voorzien is het belangrijk dat je veel informatie van je website aanlevert. De experts van Sleak koppelen deze informatie vervolgens aan ChatGPT. Daarna staat jouw chatbot binnen een dag op je website. Vanaf dat moment kunnen klanten alle vragen stellen die ze hebben over de inhoud van je website. De chatbot beantwoordt de vragen op basis van de informatie die jij hebt aangeleverd aan ChatGPT.

De mogelijkheden

Sleak heeft zeer uitgebreide mogelijkheden, zo kun je de chatbot voor jouw website gemakkelijk samenstellen en installeren. Om te zien wat deze chatbot je oplevert, kun je de chatgeschiedenis terugzien in je dashboard. Wanneer je je chatbot zelf wilt uittesten, klik je in Sleak op Training Area. Hier kun je dan testen of jouw chatbot de juiste antwoorden geeft. Het voordeel van Sleak is dat je de tool 14 dagen gratis uitprobeert op je website. Over deze periode kun je daarna de chatgeschiedenis van je klanten analyseren. Zo weet kom je erachter hoe je je website optimaliseert. Bovendien weet je of klanten de chatbot actief gebruiken. Wil je de chatbot na 14 dagen blijven gebruiken? Dan moet je een abonnement aanschaffen. Er zijn drie verschillende abonnementen beschikbaar op Sleak:

Standaard:

Met Sleak heb je toegang tot 1 chatbot op je website. Daarnaast is er een trainingsmodule beschikbaar en heb je toegang tot de inbox van de chatbot. Voeg contactdetails zoals telefoon, e-mail en whatsapp toe aan de widget van je chatbot. Zo kunnen klanten direct contact opnemen met je bedrijf wanneer de chatbot ze geen antwoord geeft. Bovendien is je widget met een standaard abonnement beschikbaar in verschillende talen. Ten slotte heb je toegang tot priority support van Sleak. Zo weet je zeker dat je op elk moment geholpen kan worden wanneer je ergens tegen aanloopt. Het standaard abonnement op Sleak kost:

 • $ 34,- per maand bij een jaarabonnement.
 • $ 39,- per maand bij een maandabonnement.

Premium:

Met een Premium abonnement heb je alle voordelen van een standaard abonnement inclusief extra voordelen. Zo heb je toegang tot de leadgeneratie module waardoor je potentiele klanten je klanten worden. Daarnaast is er een live chatfunctie beschikbaar. Ook krijg je e-mail notificaties en maak je gebruik van Google Tag Manager. Daarnaast zijn er technologische snufjes zoals Webhooks, integratie van Zapier en een Call To Action knop in je widget. Met dit abonnement is er minimaal zichtbaar in je chatbot dat deze van Sleak is. De kosten voor het premium abonnement zijn als volgt:

 • $ 59,- per maand bij een jaarabonnement.
 • $ 69 per maand bij een maandabonnement.

Expert:

Ten slotte is er het meest uitgebreide abonnement genaamd Expert. Dit bevat alle functies uit het standaard en premium abonnement. Daarnaast krijg je toegang tot 3 chatbots en tot de volledige breedte van de widget. Alle Sleak branding kun je verwijderen met dit abonnement. Zo benut je jouw chatbot optimaal. Ook is het mogelijk om een PDF te uploaden. Ten slotte heb je toegang tot 1:1 Data preparatie en 1:1 Prompting service. Dit zijn de prijzen voor het Expert abonnement:

 • $ 99,- per maand bij een jaarabonnement.
 • $ 119,- per maand bij een maandabonnement.

Probeer de chatbot van Sleak dus eerst uit en daarna kies je een van de bovenstaande pakketten. Bedenk goed welk pakket jij nodig hebt en vind jouw ideale pakket op de website van Sleak

Overige mogelijkheden van Sleak

24/7 beschikbaar

Het grote voordeel van de chatbot van Sleak is dat deze 24/7 beschikbaar is. Dit scheelt je niet alleen personeelskosten, maar ook tijd. De chatbot is actief terwijl jij hier niets aan hoeft te doen. Zo houd je tijd over om je te focussen op je bedrijf en je werkzaamheden. 

Inrichting

Je kunt de chatbot van Sleak naar eigen wens inrichten. Gebruik bijvoorbeeld de kleur van je bedrijf als achtergrond van de chatbot. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende manieren van contact (WhatsApp, e-mail, telefoon) aan te geven onderaan de chatbot. Deze optie valt wel onder het standaard abonnement en is dus niet gratis. Klanten hebben met deze feature de mogelijkheid om contact op te nemen wanneer de chatbot ze niet kan helpen. Je kiest ook zelf een tekst en het is mogelijk om een profielfoto te uploaden, bijvoorbeeld van jezelf of van een medewerker. Hierdoor wordt de chatbot nog toegankelijker voor je klanten. Je hebt dus genoeg opties om de inrichting van Sleak te personaliseren. 

Beperkingen

Omdat Sleak gebruikt maakt van ChatGPT zijn de antwoorden van de chatbot redelijk standaard. Je kunt de antwoorden wel optimaliseren door zo veel mogelijk informatie van je website te laten uploaden. Daarnaast zijn de prijzen voor een abonnement aan de hoge kant. Al helemaal voor zelfstandig ondernemers en kleine bedrijven kan deze prijs afschrikken. Daar staat tegenover dat je de tool 14 dagen lang gratis uit kunt proberen op je website. Zo kun je na deze periode bepalen of je een abonnement nodig hebt of niet. 

Sleak is de ideale AI tool om jouw website te optimaliseren wanneer je een zelfstandig ondernemer of eigenaar van een klein bedrijf bent. Het zorgt voor een stukje gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. De chatbot is 24/7 beschikbaar zodat klanten altijd antwoord kunnen krijgen op hun vragen, zonder dat er personeel aanwezig is. Dit scheelt tijd en geld. Je richt de chatbot in naar wens zodat deze past bij je bedrijf. Houd er rekening mee dat door de koppeling met ChatGPT de antwoorden redelijk standaard kunnen zijn. Zet daarom voor de zekerheid contactgegevens onder de chatbot. Je maakt 14 dagen gratis gebruik van Sleak en daarna kun je kiezen voor een abonnement. Dit is redelijk prijzig dus kijk goed welk abonnement aan jouw behoeften voldoet. Sleak is een zeer handige en fijne AI tool, die een goede toevoeging kan zijn voor elke website. 

Sleak Details

"Verbeter je website met de makkelijk samen te stellen chatbot van Sleak"

4.0
Gebruiksgemak
4.0
Prijs/Kwaliteit
5.0
Opties
3.0
Output
4.0 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Sleak
4.0/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023