Socra
3.3/5

Socra

Behaal jouw persoonlijke doelen met Socra. Met deze AI tool heb je alles op het gebied van persoonlijke groei op één plek.

Home » Socra

De zelfhulpindustrie is de laatste jaren sterk gegroeid. Mensen willen zichzelf constant blijven ontwikkelen zowel mentaal als fysiek. Om je hierbij te helpen zijn er al veel boeken geschreven en YouTube video’s gemaakt. Nu is er de AI tool Socra. De AI tool die je helpt bij het behalen van je persoonlijke doelen. 

Pros
 • 500 gratis Tokens
 • Alles op het gebied van zelfontwikkeling op een plek
 • Geen abonnement nodig
Cons
 • Tool kost geld na 500 Tokens
 • Veel glitches en errors
 • Niet echt nuttig
Socra AI tool
Afbeelding gemaakt met Dall-E 3

Voor wie?

Socra is een AI tool voor iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. Het is bedoeld om je te ondersteunen in het behalen van je persoonlijke doelen. Deze doelen zijn zeer uiteenlopend. Dus heb je ambities om jezelf te verbeteren op persoonlijk gebied, probeer Socra dan eens uit.

Hoe werkt Socra?

 1. Ga naar https://socra.com/.
 2. Maak een account aan en log in. 
 3. Selecteer je rol en beantwoord de vragen over je persoonlijkheid.
 4. Kies de voor jou vijf belangrijkste doelen.
 5. Start met het ontdekken van Socra!

Wanneer je op de Journey pagina bent, zie je een overzicht van al jouw ingestelde doelen. Klik op een van deze doelen en je komt in een nieuwe omgeving terecht. In het midden kun je chatten met Socrates. Dit is jouw persoonlijke AI chat coach, waar je 24/7 mee kan chatten. Hij zal je vragen om persoonlijke informatie over jouw doel te delen zodat hij de beste tips kan geven. Aan de linkerkant kun je je doel en je startpunt invullen. Dit wordt ook automatisch gegenereerd wanneer je chat met Socrates en hem je doelen vertelt en startpunt vertelt. Je kunt je startpunt en je doel altijd zelf nog veranderen. 

Nadat je je startpunt en doelen hebt geselecteerd, verschijnen er drie routeopties. Dit zijn drie verschillende activiteiten die je kan uitvoeren om je doel te behalen. Je kiest een van deze doelen en er wordt een plan voor je gegenereerd. Rechts van de chat met Socrates vind je de stappen die je kunt zetten om dichter bij je doel te komen. Ook vind je hier tips, veelgemaakte fouten en een selectie van Youtube video’s die te maken hebben met jouw doelstelling. Bovendien kun je notities maken en jezelf een reminder laten sturen. 

Tokens  

Socra maakt gebruik van tokens. Wanneer je je net hebt aangemeld krijg je 500 tokens gratis. Elke door jou genomen actie kost tokens. Hier vind je de prijs van de acties die Socra te bieden heeft. Ook het laten genereren van een plan kost tokens. Het was tijdens het experimenteren met Socra voor ons soms onduidelijk wanneer de credits precies werden gerekend. Af en toe hadden we ineens 0 credits over, terwijl we de tool nauwelijks gebruikt hadden. Na het refreshen hadden we wel weer 492 tokens. Wil je meer tokens? Dan kun je deze bijkopen of verdienen door vrienden uit te nodigen voor Socra. Het voordeel van het kopen van Tokens, is dat je eenmalig geld uitgeeft in plaats van dat je een abonnement moet aanschaffen. 

Onze ervaring

Tijdens het onderzoeken van deze tool werkte het niet altijd even optimaal. Er waren veel fouten en het laden van pagina’s liep soms erg langzaam. Ook de credits waren soms op terwijl we nog lang geen 500 Tokens hadden gebruikt. Deze kwamen dan ook weer terug bij het refreshen. Dit zijn dingen die niks te maken hebben met de inhoud van de tool, maar dit maakt het lastig om deze tool te ontdekken. 

Socra is leuk, maar je hebt het niet echt nodig. Er is veel informatie over zelfontwikkeling gratis beschikbaar online. De Youtube video’s die je in Socra vindt, kun je ook zelf vinden. Wel is het handig dat via Socra alles op een plek te vinden is. Ben je geïnteresseerd in zelfontwikkeling dan raden we je aan om Socra uit te proberen. Kijk wat je ervan vindt en geef een aantal van je gratis 500 Tokens uit. Zo kom je erachter of Socra iets voor jou is en of je later meer credits wilt kopen. 

Socra Details

Software
3.0
Gebruiksgemak
3.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Opties
3.0
Output
3.3 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Socra
3.3/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023