Study Smarter Now
3.8/5

Study Smarter Now

Ontdek het gemak van Study Smarter Now. De AI tool die studeren efficiënter maakt waardoor je tijd overhoudt voor echt belangrijke dingen.
Home » Study Smarter Now

Heb je geen zin in het lezen van een langdradig saai boek of heb je het leren uitgesteld tot het laatste moment? Dan is Study Smarter Now een geschikte AI tool voor jou. Met Study Smarter Now wordt studeren niet minder saai, maar wel een stuk makkelijker. Daarnaast bespaar je veel tijd door het gebruiken van deze gratis tool. We leggen je graag uit hoe de tool werkt.

Voordelen
 • Gratis te gebruiken
 • Efficiënt studeren
 • Gebruiksvriendelijk
 • Chatten met PDF-bestand
 • Chat beschikbaar in het Nederlands
 • Bespaart veel tijd
Nadelen
 • Betalen voor toegang tot alle functies
 • Alleen PDF-bestanden uploaden
 • Het laden van de notities duurt erg lang
Afbeelding gemaakt met Dall-E 3

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://studysmarternow.com/ 
 2. Klik op: Start Now!
 3. Klik op: Create account.
 4. Vul je e-mailadres in en bedenk een wachtwoord. Vul dit wachtwoord tweemaal in. 
 5. Klik op: Register. Je ontvangt een e-mail met een bevestigingslink. 
 6. Ga naar je e-mail en klik in de mail van Sudy Smarter Now op: Confirm my Email. 
 7. Je wordt automatisch naar de website van Study Smarter Now gestuurd. Klik nu nogmaals op: Start Now.
 8. Nu ben je ingelogd. Klik op ‘Add New Class’ en geef deze klas een naam.
 9. Klik op: Add file om een bestand toe te voegen. Dit kan huiswerk zijn of lesmateriaal uit een boek. 
 10. Upload je PDF-bestand en ontvang een analyse met de belangrijkste punten uit dit bestand. 

Voor wie?

Study Smarter Now is vooral geschikt voor middelbare scholieren en studenten. Het studieniveau speelt geen rol. Daarnaast is Study Smarter Now handig voor werknemers die een baan hebben waarbij ze veel documenten moeten analyseren. 

De mogelijkheden

Study Smarter Now biedt meerdere gratis mogelijkheden om efficiënter te studeren. Wanneer je een PDF-bestand hebt geüpload, start de analyse. Daarna kun je met het bestand chatten door vragen te stellen en opdrachten te geven aan de chatbot. De chatbot beantwoordt de vraag. Dit werkt erg goed. De antwoorden zijn accuraat en kloppen met de informatie in het bestand. Daarnaast ontvang je een document met notities op basis van het PDF-bestand. De belangrijkste punten worden uit het bestand gehaald. 

Abonnement 

Er is één abonnement beschikbaar bij Study Smarter. Bij dit abonnement is er geen limiet aan het aantal PDF pagina’s  dat je kunt uploaden. Daarnaast is er geen dagelijkse limiet van het aantal te uploaden bestanden. Verder chat je onbeperkt, zit er geen limiet op het aantal notities dat je ontvangt en zit er geen limiet aan het aantal vragen dat je kunt stellen. Het abonnement kost $10,- per maand bij een maandabonnement en $100,- per jaar bij een jaarabonnement. 

Beperkingen

Tijdens het gebruik kwamen we drie grote beperkingen tegen. De eerste beperking is dat je alleen PDF-bestanden kunt uploaden. Het is dus niet mogelijk om een Word, Excel of Google docs document te laten analyseren. Gebruik je wel zo’n bestand? Dan moet je deze eerst omzetten in een PDF-bestand. De tweede beperking is dat het laden van de notities erg lang duurt. In de tijd dat je moet wachten op het laden van de notities kun je het bestand zelf analyseren. Het laden van de chatbot duurt niet lang. Dus het is wel mogelijk om al te chatten met het bestand, wanneer je notities nog niet zijn geladen. Ten slotte zit er een dagelijkse limiet op het aantal PDF’s dat je kunt uploaden. Het is niet duidelijk wat de limiet is. Het is dus een kwestie van blijven uploaden tot je de limiet hebt bereikt. Schaf het abonnement aan wanneer je dagelijks onbeperkt aantal PDF-bestanden wil uploaden. 

Study Smarter Now is een handige AI tool voor middelbare scholieren, studenten en werknemers. De tool is gebruiksvriendelijk omdat je er gratis gebruik van maakt totdat je de dagelijkse upload limiet hebt bereikt. Het is alleen mogelijk om PDF-bestanden te uploaden. De chatfunctie van de tool werkt goed en is beschikbaar in het Nederlands, maar het laden van de notities duurt erg lang. Dit is jammer omdat het doel van de tool is om tijd te besparen. Wel kun je de chatbot alles vragen over het bestand en deze een samenvatting laten maken. Zo hoef je niet te wachten op de notities terwijl je de belangrijkste punten er wel uithaalt. We raden je aan om Study Smarter Now zelf eens uit te proberen. Het is gratis en zo kom je er achter of de tool iets voor jou is.

Study Smarter Now Details

Studeren wordt een stuk eenvourdiger met Study Smarter Now.
5.0
Gebruiksgemak
5.0
Prijs/Kwaliteit
2.0
Opties
3.0
Output
3.8 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Study Smarter Now
3.8/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023