Tik-Tak
2.5/5

Tik-Tak

Maak voor een lage prijs professionele foto’s voor op je CV met Tik-Tak en ontvang deze binnen 72 uur al in je mailbox.
Home » Tik-Tak

Heb je geen goede profielfoto voor je CV of LinkedIn of datingprofiel? Dan is Tik-Tak de juiste AI tool voor jou. De tool werkt heel eenvoudig. Je uploadt meerdere foto’s van jezelf en Tik-Tak maakt een professionele foto van je. Zo zorg je ervoor dat jouw foto er tiptop uitziet. 

Pros
 • Professionele profielfoto’s
 • Tijdbesparend
 • Goedkoop
 • Zeer toegankelijk
Cons
 • Geen gratis versie beschikbaar
 • Privacy gevoelig
 • Foto’s niet direct beschikbaar
 • Onduidelijke website
Afbeelding gemaakt met Dall-E 3

Voor wie?

Tik-Tak is een geschikte tool voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer je een nieuwe profielfoto nodig hebt voor je CV of je LinkedIn profiel, is Tik-Tak ideaal. Ook voor bedrijven is het een handige tool. Laat meerdere professionele foto’s maken van elke medewerker. Zo heeft je bedrijf genoeg nieuwe content voor op de website en sociale media.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://tiktak-studio.framer.website/.
 2. Klik op ‘Create new album’.
 3. Vul je volledige naam en e-mailadres in.
 4. Kies je geslacht, het platform waar de foto voor is en de kwaliteit.
 5. Upload 15 tot 20 foto’s van jezelf. Volg de instructies bovenaan de pagina voor de selectie van je foto’s. 
 6. Klik op ‘Upload foto’s’ en je wordt doorverwezen naar de betaalpagina.
 7. Binnen 72 uur ontvang je jouw foto’s op het door jou opgegeven e-mailadres.

De mogelijkheden

Met Tik-Tak wordt het laten maken van professionele profielfoto’s toegankelijk. Zo laat je vanaf $4,99 meer dan 10 profielfoto’s creëren. Dit is een stuk goedkoper dan het inhuren van een professionele fotograaf. Verder is de tool redelijk duidelijk en zijn er weinig geavanceerde opties. Om te starten met Tik-Tak moet je een van de onderstaande pakketten aanschaffen.

Pakketten

Basics

Een basics abonnement is geschikt voor werknemers en afstuderende studenten. Je krijgt meer dan 10 profielfoto’s toegestuurd die perfect zijn voor LinkedIn en je CV. Je ontvangt je foto’s binnen 72 uur in je mailbox. Dit abonnement kost $4.99,-. Dit is een eenmalige betaling dus je zit niet vast aan een abonnement. 

Personal customization

Voor een eenmalige betaling van $24,99 krijg je meer dan 50 professionele en gepersonaliseerde foto’s op basis van je baan. Deze foto’s zijn perfect te gebruiken voor je LinkedIn profiel, blog of website. Ook deze foto’s ontvang je binnen 72 uur op het door jou doorgegeven e-mailadres.

Business 

Een business abonnement is ideaal voor alle bedrijven. Met dit pakket ontvang je meer dan 35 foto’s van elke werknemer. Dit is ideaal voor de website van je bedrijf. De prijs is op aanvraag en zal afhankelijk van het aantal werknemers berekend worden. 

Beperkingen

De eerste beperking is dat deze tool geen gratis versie heeft. Daarnaast is het in eerste instantie onduidelijk welke coupon je moet invoeren. Na een tijdje uitproberen kwamen we tot de conclusie dat je 15 tot 20 foto’s moet uploaden en op ‘upload foto’s’ moet klikken om door te gaan naar de betaalpagina. Je hoeft dus niks in te vullen bij coupon. Omdat dit niet direct duidelijk is, is de website niet heel gebruiksvriendelijk. Mensen weten niet waar ze aantoe zijn en haken snel af. Op de betaalpagina wordt het menu bovenaan weergegeven in het Herbreeuws. De rest van de pagina wordt wel weergegeven in het Engels. Dit is niet storend, maar wel slordig.

Wanneer je je foto’s hebt besteld moet je maximaal 72 uur wachten voordat je deze ontvangt. Dit is geen ramp, maar voor sommigen niet prettig. Ten slotte zetten we onze vraagtekens bij de privacy van Tik-Tak. Je moet namelijk aardig wat persoonlijke gegevens delen inclusief foto’s om de resultaten te ontvangen. Wat er met deze informatie gebeurt is niet duidelijk. Wanneer je klikt op ’terms’ of ‘privacy’, kom je terecht op de homepagina. Wel zijn deze beschikbaar op de Herbreeuwse website, maar daar hebben Engelstalige gebruikers niet zoveel aan.

Tik-Tak is een handige AI tool omdat je voor een zeer lage prijs professionele foto’s ontvangt. Wel duurt het even voordat je deze foto’s in je bezit hebt. Ook is de veiligheid van de tool een aandachtspunt omdat er niet duidelijk wordt aangegeven hoe ze met je gegevens omgaan.

Tik-Tak Details

"Professionaliseer jouw LinkedIn profielfoto met Tik-Tak"

3.0
Gebruiksgemak
3.0
Prijs/Kwaliteit
2.0
Opties
2.0
Output
2.5 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Tik-Tak
2.5/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023