Typli
3.3/5

Typli

Met Typli schrijf je allerlei soorten teksten en optimaliseer je de SEO van deze teksten.
Home » Typli

Typli is een kunstmatige copywriter waarmee je eenvoudig nieuwe content genereert. Met de ingebouwde SEO functie optimaliseer je jouw content voor een betere positie op Google. Typli helpt je met het creëren van allerlei soorten content, waaronder blogs, nieuwsbrieven, e-mails, captions voor sociale media etc.

Pros
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Laat AI content voor je schrijven
 • SEO optimalisatie verwerkt in content
Cons
 • Resultaten niet heel creatief
 • Herschrijf functie werkt niet optimaal
 • Plagiaat checker werkt niet altijd

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://typli.ai/.
 2. Klik op “Get access now”.
 3. Registreer je met Google of met je e-mailadres en wachtwoord. 
 4. Schaf een abonnement aan.
 5. Creëer een nieuw project in de interface van Typli.
 6. Selecteer het soort tekst dat je wilt laten genereren.
 7. Voer het onderwerp van deze tekst in.
 8. Typli genereert een unieke tekst op basis van jouw prompt. 
 9. Start direct met Typli.

Voor wie?

Werk je in de marketing sector of ben je online content creator? Dan is Typli zeker iets voor jou. De tool helpt je met het schrijven van verschillende soorten content over tal van onderwerpen. Daarnaast is het een ideale tool voor individuen die zich willen verdiepen in kunstmatige intelligentie of zelf veel online content plaatsen. 

De mogelijkheden

Typli maakt het mogelijk om snel content te genereren. Van blogs tot een bedrijfsnaam en van nieuwsbrieven tot headlines, Typli genereert elk soort tekst op basis van het door jou gegeven onderwerp. Daarnaast check je of de tekst wel echt uniek is met de ingebouwde plagiaatcontrole. Verder maak je gebruik van de SEO analyse van Typli waarmee je precies weet welke onderdelen van je tekst geoptimaliseerd moeten worden om een hogere SEO score te krijgen. 

Bekijk de onderstaande video voor een introductie van Typli.

Abonnementen

Monthly

Het Monthly abonnement kost $ 49,- per maand. Met dit abonnement genereer je een ongelimiteerd aantal aan AI content, waaronder afbeeldingen. Ook genereer je een ongelimiteerd aantal alt-teksten en Instagram captions. Daarnaast maak je gebruik van AI content templates waaronder blogs, artikelen en nieuwsbrieven. Verder kies je uit verschillende unieke schrijfstijlen. Met de AI creativiteit instelling zorg je ervoor dat de output van Typli niet herkend wordt door AI content detectoren. Dit abonnement is op elk moment opzegbaar. 

Yearly

Het Yearly abonnement kost $ 39,- per maand. Je ontvangt alle opties van het Monthly abonnement met toegang tot extra functies. De eerste extra functie is dat vijf extra accounts gebruik kunnen maken van Typly. Zo deel je je abonnement met collega’s. Ook ontvang je als eerste toegang tot de nieuwste functies. Bovendien heb je inspraak in het bepalen wat de nieuwe functies en verbeteringen moeten zijn. Ten slotte heb je toegang tot ondersteuning met prioriteit. Dit abonnement zeg je op elk gewenst moment op. 

Beperkingen

Hoewel Typli op papier de ideale schrijftool lijkt te zijn, is de werkelijkheid anders. De output is niet altijd goed. Er ontbreekt creativiteit in de teksten en wanneer je vraagt om een tekst te herschrijven was de eerste versie vaak beter. Daarnaast werkt de ingebouwde plagiaatcontrole niet altijd. Dit laatste is vooral onhandig wanneer je de teksten wilt publiceren. Het is verstandig om altijd een externe plagiaat controle te raadplegen wanneer die van Typli niet goed werkt. Typli is alleen te gebruiken met een prijzig abonnement. Er is geen gratis versie beschikbaar, dit maakt de tool niet toegankelijk. 

Typli is een ideale manier om je content te creëren met behulp van AI. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten content. Daarnaast krijg je inzicht in de SEO van je content waardoor je dit direct kunt optimaliseren. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je direct vindt wat je zoekt. De output van Typli is niet altijd even goed. Dit geldt niet alleen voor het schrijven maar ook voor het herschrijven van content. Er mist in onze ogen wat creativiteit. Bovendien is het idee van een ingebouwde plagiaatcontrole goed, wanneer deze zou werken. Dit is helaas niet altijd het geval. Ten slotte is er geen gratis versie beschikbaar waardoor je een abonnement aan moet schaffen om Typli uit te proberen.

Typli is je beste vriend op het gebied van schrijven.
3.0
Gebruiksgemak
3.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Opties
3.0
Output
3.3 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Typli
3.3/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023