Deze 3 AI tools ken je waarschijnlijk nog niet

Home » Deze 3 AI tools ken je waarschijnlijk nog niet

ChatGPT, Midjourney, Google Bard, wanneer je je een beetje in AI tools verdiept, kom je deze namen al gauw tegen. Dat is niet gek want deze AI tools zijn meermaals voorbij gekomen in de media. Naast deze bekende tools zijn er ook nog veel onbekende AI tools. Sterker nog, als het gaat om onbekende AI tools zijn deze in de meerderheid. In deze blog hebben we er drie voor je uitgelicht.

Foto door cottonbro studio

JasperAI

Het schrijven van blogs, webteksten en e-mails kun je deels laten doen door ChatGPT of een andere chatbot. Toch is er een betere optie, namelijk Jasper.AI. Dit is een AI programma dat gespecialiseerd is in het schrijven van aantrekkelijke marketingteksten. Jasper.AI is dus vooral handig voor bedrijven en ondernemers in de marketingwereld. Bij Jasper kun je kiezen uit drie de drie onderstaande pakketten.

  • Creator Pakket: $ 39,- per maand bij jaarlijkse facturering
  • Teams Pakket: $ 99,- per maand bij jaarlijkse facturereing
  • Custom Pakket: Prijs in overleg.

Mocht je niet zeker zijn of Jasper echt toegevoegde waarde heeft? Dan kun je een tijdelijke proefperiode van 7 dagen krijgen bij het Creator en het Teams pakket. Zo kun je kijken of het wat voor je is zonder er aan vast te zitten.

Call Annie

De naam zegt het al. Met dit programma kun je bellen met een AI personage genaamd Annie. Er zijn verschillende opties. Je kunt bellen via de app (IOS) waarin je kunt facetimen met Annie. Ook is het mogelijk om te bellen via de website. Hier kun je kiezen om direct te bellen of via zoom oog in oog met Annie te komen.

Je kunt allerlei dingen aan Annie vragen. Van wetenswaardigheden tot levensvragen. Annie verstaat verschillende talen, maar kan slechts reageren in het Engels. Het is dus een handige vertaaltool wanneer je in het buitenland bent. Call Annie is gratis te gebruiken en is alleen beschikbaar in de Apple Store.

Chai

Chai is een ander soort AI tool dan de bovengenoemde programma’s. Het is een chatprogramma waarmee je kunt chatten met AI vrienden. Deze vrienden hebben allemaal een eigen karakter. Het karakter van deze AI vrienden zie je terug in de antwoorden die ze geven. Het is ook mogelijk om je eigen AI vriend te creëren. Je kiest dan zelf een foto en karaktereigenschappen. 

Chai is niet gecensureerd wanneer je 18 jaar of ouder bent. Let er dus op dat deze chatbot gebruikmaakt van expliciet taalgebruik. De app zelf is gratis en je kunt maximaal 70 chatberichten sturen naar je AI vrienden. Na deze 70 berichten moet je ongeveer een uur wachten om opnieuw 70 berichten te versturen. In de app kun je ook een abonnement toevoegen. Hiermee kun je ongelimiteerd chatten en heb je toegang tot nog meer AI vrienden. Dit kost € 13,99,-  per maand of € 154,99 per jaar. De app is te downloaden voor zowel Android als IOS.

Nog meer onbekende AI tools ontdekken? Lees dan deze blog.

Al deze bovengenoemde AI tools hebben andere doeleinden. Jasper is echt gericht op bedrijven en hun marketing, terwijl Chai gericht is op persoonlijk vermaak. Annie is een soort pratende versie van ChatGPT. Naast deze tools zijn er nog veel meer relatief onbekende AI tools. Deze bespreken we in onze volgende blogs. We hopen dat je weer wat wijzer bent geworden in deze ingewikkelde AI wereld. Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen door onze blogs te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023