Nog 3 AI tools die je waarschijnlijk nog niet kent

Home » Nog 3 AI tools die je waarschijnlijk nog niet kent

In een eerdere blog hebben we drie relatief onbekende AI tools besproken. Dit waren natuurlijk lang niet alle relatief onbekende AI tools. Vanwege de razendsnelle ontwikkelingen van AI blijft het aantal tools snel toenemen. Daarom bespreken we in deze blog nog drie AI tools die je waarschijnlijk nog niet kent.

Let’s Enhance

Let’s Enhance is een handige starters tool voor het genereren en het bewerken van foto’s. Het wordt gezien als een soort vervanger van Photoshop. Wanneer je niet behendig bent met Photoshop of weinig tijd hebt is Let’s Enhance een zeer goede tool. Wij probeerden deze tool uit en de afbeelding, gebruikt voor deze blog, is gecreëerd door Let’s Enhance. Niet slecht he? En het mooiste van alles is dat je het gratis uit kunt proberen. Je krijgt 10 credits waarmee je 10 foto’s kunt laten bewerken of genereren. Ben je niet tevreden met het resultaat van je gegenereerde foto? Dan hoef je er geen credit aan te besteden. Een zeer goede begin tool voor foto’s dus!

Crystal

Een andere interessante tool is Crystal, een AI-gestuurde persoonlijkheidsanalyse-tool. Crystal gebruikt gegevens uit verschillende bronnen om een nauwkeurig profiel van een persoon te creëren. Dit stelt professionals in staat om effectiever te communiceren door hun berichten aan te passen aan de voorkeuren en communicatiestijl van hun doelgroep en gesprekspartners. Dit wordt onder andere ingezet door HR afdelingen die opzoek zijn naar personeel. Dus ben je een HR professional? Kijk dan eens naar Crystal. Het mooie is dat Crystal te gebruiken is. Wel heeft de gratis versie beperkte mogelijkheden. Wil je gebruik maken van de uitgebreidere opties dan kost dit geld. De prijs hangt af van de grootte van je pakket. Crystal is een interessante AI tool met veel mogelijkheden.

Lexica

Met Lexica zoek en genereer je geanimeerde afbeeldingen. Het mooie van Lexica is dat je een scala aan foto’s kunt vinden zonder zelf een prompt te moeten invoeren. Je vindt met het invoeren van een zoekopdracht snel duizenden afbeeldingen. De gevonden afbeeldingen kun je gratis downloaden en gebruiken. Wanneer je een afbeelding wil laten genereren of wil bewerken, heb je een abonnement nodig. De abonnementen starten vanaf $ 8,- per maand. Voor abonnementen met uitgebreide opties betaal je meer geld met een maximum van $ 60,- per maand. Welk abonnement het beste bij jou past is afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Met de snelle groei van AI blijven de tools zich snel ontwikkelen. Er blijven nieuwe AI tools bij komen en deze tools ontwikkelen zich razendsnel. Ben je geïnteresseerd bent in AI en wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Houd dan onze website in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023