Voicemaker
5.0/5

Voicemaker

Creëer een stem voor advertenties, je voicemail, video's of podcasts met Voicemaker. Je hebt tal van mogelijkheden op basis van jouw behoeften.
Home » Voicemaker

Met Voicemaker maak je audiobestanden met door AI gegenereerde stemmen voor verschillende doeleinden. Je hebt keuze uit een grote hoeveelheid stemmen die verschillende talen spreken. Deze tool is ideaal voor particulieren en bedrijven die een stem nodig hebben voor hun voicemail, sociale media kanalen of app. 

Pros
 • Goedkope investering
 • Zeer toegankelijk
 • Gratis te gebruiken
 • Professionele stemmen
 • Veel keuze uit stemmen
 • Toegang tot meer dan 120 talen/accenten
 • Keuze uit veel abonnementen
 • Specifieke pakketten beschikbaar
Cons
 • Weinig mogelijkheden zonder abonnement

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://voicemaker.in/.
 2. Start direct met de tool zonder account. 
 3. De stem is standaard van een Engelse man. Dit wijzig je door te klikken op “Change”. 
 4. Onder de Change optie kies je uit de taal en de stem die je wilt gebruiken. 
 5. Typ in wat de stem moet zeggen.
 6. Stel bovenaan het effect, de pauzes, de nadruk, de snelheid, de pitch en de intonatie in. 
 7. Rechts stel je het volume, de snelheid en de pitch in met de geavanceerde instellingen.
 8. Kies rechts onderaan of het bestand een MP3 of een WAV bestand wordt en het aantal HZ. 
 9. Sla je audiobestand op via het middelste icoontje bovenaan. 
 10. Gebruik je audio voor verschillende doeleinden.

Voor wie?

Wanneer je gebruik wilt maken van een stem voor je bedrijf of individuele project en geen toegang hebt tot professionele opnameapparatuur, is Voicemaker de ideale AI tool. Vergeleken met het inhuren van een professional en het aanschaffen van dure apparatuur is Voicemaker een goedkope investering. 

De mogelijkheden

Met Voicemaker heb je tal van mogelijkheden om de juiste stem voor jouw project te selecteren. Zo kies je uit meer dan 120 of 140 talen en accenten afhankelijk van je abonnement en heb je per taal keuze uit meerdere mannelijke en vrouwelijke stemmen. Je  stelt je audio voorkeuren, waaronder de pitch, snelheid en volume in. Voicemaker is gratis te gebruiken, maar om meer uit deze tool te halen is een abonnement aan te raden. 

Abonnementen

Free

De gratis versie van Voicemaker is bedoeld om de tool uit te testen. Deze versie geeft je toegang tot 250 karakters per audiobericht. Wel is er een limiet aan het aantal audioberichten dat je genereert. Ook krijg je toegang tot meer dan 750 stemmen en meer dan 120 talen/accenten. Met het gratis abonnement zijn de audiobestanden slechts beschikbaar voor persoonlijk gebruik en mag je hier dus geen geld aan verdienen. Verder ontvang je ondersteuning via e-mail. Let er op dat je verplicht bent om bij YouTube video’s credits aan Voicemaker in je video beschrijving te zetten. 

Basic

Met het Basic abonnement heb je toegang tot 3.000 karakters per audiobericht. Maandelijks heb je toegang tot maximaal 200.000 karakters. Dit zijn 66 berichten van 3.000 karakters per maand. Ook zijn er meer dan 120 talen en accenten en in totaal meer dan 750 stemmen beschikbaar. Verder krijg je ondersteuning op verschillende gebieden zoals e-mail ondersteuning, SSML ondersteuning en ondersteuning voor YouTube video’s. Je hebt de rechten om je audiobericht voor persoonlijke en commerciële doeleinden te gebruiken. Het Basic abonnement is ideaal voor beginners die stemmen nodig hebben voor een persoonlijk project, bijvoorbeeld een podcast of audioboek. Het Basic abonnement kost $ 5,- per maand bij een maandabonnement en $ 50,- per jaar bij een jaarabonnement. 

Premium

Dit abonnement geeft je toegang tot 3.000 karakters per audiobericht met een maximum van 500.000 karakters per maand. Dit zijn 166 audioberichten, bestaand uit maximaal 3.000 karakters per maand. Ook heb je toegang tot meer dan 1.000 stemmen en meer dan 140 talen/accenten. Daarnaast krijg je toegang tot de Multi-Voice Editor waarmee je meer opties hebt om jouw stem naar wens te laten klinken. Bovendien ontvang je 5 Gigabyte aan opslagruimte in de Cloud en kun je je bestand historie bekijken. Ten slotte krijg je ook bij dit abonnement toegewijde ondersteuning voor YouTube video’s en SSML. Met het Premium ontvang je persoonlijke en commerciële gebruiksrechten. Dit abonnement is geschikt voor professionals die stemmen nodig hebben voor zakelijke doeleinden zoals podcasts of sociale media. Het Premium abonnement kost $10,- per maand bij een maandabonnement en $100,- per jaar bij een jaarabonnement. 

Business

Het Business abonnement is geschikt voor kleine teams die stemmen nodig hebben voor zakelijke doeleinden, waaronder advertenties, sociale media en voicemailberichten. Je gebruikt maximaal 10.000 karakters per audiobericht met een maximum van 1 miljoen karakters per maand. Dat zijn dus 100 audioberichten van 10.000 karakters per maand. Net als bij het Premium abonnement heb je toegang tot meer dan 1.000 stemmen en keuze uit meer dan 140 talen/accenten. Verder heb je toegang tot de Multi-Voice-Editor en ontvang je 10 Gigabyte aan opslagruimte in de cloud. Ook heb je inzicht in je bestand historie. Bij het Business abonnement krijg je toegewijde ondersteuning voor YouTube video’s en SSML. Ten slotte gebruik je audiobestanden voor persoonlijke en commerciële doeleinden. De prijs voor het Business abonnement is $ 20,- per maand bij een maandabonnement en $ 200,- per jaar bij een jaarabonnement. 

Naast deze abonnementen zijn er abonnementen voor specifieke doeleinden beschikbaar. Hiermee leg je de focus op jouw doel en krijg je de juiste tools hiervoor. 

Audiobook and podcast creation

Dit pakket is specifiek bedoeld voor mensen die een stem nodig hebben voor een podcast of het inspreken van een audioboek. Dit pakket is enkel beschikbaar op jaarbasis en kost $ 25,- per jaar. Je hebt toegang tot 1.000.000 karakters per jaar, meer dan 1.000 stemmen inclusief premium stemmen gemaakt met AI3 en AI4. Je maakt gebruik van meer dan 140 talen en accenten waardoor jouw audioboek of podcasten in meerdere talen beluisterd kan worden. Verder heb je 10 Gigabyte aan opslagruimte en krijg je toegewijde ondersteuning. Je krijgt bij dit pakket persoonlijke als de commerciële rechten voor jouw audioboek of podcast. 

Developer API Platform

Dit pakket is ideaal voor developers. Bij dit pakket heb je toegang tot het krachtige tekst-naar-spraak model. Je maakt je audio persoonlijk door de snelheid, het volume, de pitch, benadrukking en effecten naar wens in te stellen. Daarnaast heb je toegang tot 700 standaard en neutrale stemmen inclusief Premium AI3 en AI4 stemmen. Ook sla je bestanden op als Wav (16-bit) en MP3 (tot 320 kbps) bestanden voor een hoge audiokwaliteit. 

Bovendien ontvang je toegewijde ondersteuning en gebruik je de audiobestanden voor persoonlijke en commerciële doeleinden. Je betaalt $ 25,-  per 1.000.000 karakters. Zo bepaal je zelf hoeveel karakters je nodig hebt en hoeveel geld je kwijt bent. 

Build a Custom Brand Voice

Wil je een stem geven aan je merk? Dan is dit een perfect pakket voor jouw bedrijf. De prijs is op aanvraag en kan worden aangepast aan jouw wensen. Met dit pakket creëer of clone je een unieke kunstmatige stem voor je merk. Dit is hoe het werkt:

 • Lever je twee uur aan audiobestanden aan. 
 • Het AI3 en AI5 cloning model creëert vervolgens een nieuwe stem. 
 • Je slaat audiobestanden op als Wav (16-bit) en MP3 (tot 320 kbps) bestanden. 
 • Gebruik je audio met unieke stem voor jouw merk

Bij dit pakket ontvang je toegewijde ondersteuning, kies je uit verschillende stemsoorten en effecten en krijg je toegang tot RESTful API wat interessant is voor developers. 

Beperkingen

De enige echte beperking is dat de gratis versie een testversie is, waarmee je weinig kan. Zo zijn er slechts 250 karakters te gebruiken voor je audiobestand en is het aantal audiobestanden dat je maakt beperkt. Ook gebruik je bestanden gegenereerd met de testversie niet voor commerciële doeleinden. Wel is het fijn dat er een gratis versie beschikbaar is. Dit maakt de tool toegankelijk. 

Voicemaker is een goede oplossing voor elke doelgroep die een stem nodig heeft voor een project. Van audioboeken tot voicemail en van advertenties tot podcasts, alles is mogelijk met deze handige AI tool. Probeer Voicemaker gratis uit om erachter te komen of dit wat voor je is. Abonnementen zijn niet duur dus een maandabonnement aanschaffen is aan te raden wanneer je twijfelt. Zo heb je toegang tot meer functies en weet je hoe de tool echt werkt. Deze tool is goedkoper dan het inhuren van een stemacteur en het aanschaffen van apparatuur. Wat ons betreft is Voicemaker de beste tool voor het creëren van audio voor specifieke doelen.

Een ideale tool voor particulieren en bedrijven die een stem nodig hebben voor weinig geld.
5.0
Gebruiksgemak
5.0
Prijs/Kwaliteit
5.0
Opties
5.0
Output
5.0 Totale Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe AI tools
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Een handige tool die meerdere AI-modellen combineert en samenwerken met teamleden gemakkelijker maakt.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.

Voicemaker
5.0/5
Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023