Automatisering en IT

Home » Bedrijven/organisaties » Automatisering en IT
Of je een beginner of een professional bent, met Kaggle leer je alles over data science en machine learning.
Maak goedkoop professionele profielfoto's voor jezelf of je team. Kies uit verschillende stijlen, betaal eenmalig en ontvang je foto's binnen twee uur.
Creëer een stem voor advertenties, je voicemail, video's of podcasts met Voicemaker. Je hebt tal van mogelijkheden op basis van jouw behoeften.
Deepgram brengt transcriptie naar een hoger niveau. Deze tool is onmisbaar voor ontwikkelaars en elk bedrijf dat zich bezighoudt met communicatie systemen.
Met Bing chat vind je gratis betrouwbare informatie met bronvermelding. Deze chatbot is veilig te gebruiken en toegankelijk voor iedereen.

Versnel het schrijven van e-mails met AIEmailWriter. Kies het aantal woorden, de toon en de aanspreekvorm en laat jouw E-mail voor je schrijven. 

Crystal doet AI DISC analyses op basis van LinkedIn profielen. Een handige tool voor HR- en Salesmedewerkers.

Maak video's met Synthesia en gebruik deze om informatie te verstrekken of als tool bij een presentatie. Vul je eigen tekst in en deze wordt verwerkt in de video. 

Creeer jouw online content met Rytr. Of het gaat om een blog, een merknaam of een landingspagina. Rytr is jouw content creator. 

Chat gratis met Google Bard en verkrijg snel specifieke informatie van het hele internet. 

Tools voor bedrijven in de sectoren automatisering en IT.

Alle rechten voorbehouden, AIpunt.nl - 2023